dimarts, 17 de gener del 2012

LA TELEVISIÓ ÉS CULTURA?


Aquesta qüestió que tant ens intriga a tots, i llençada des de l'APM, és el que em fa escriure novament.
L'interès de la població davant una "televisió basura" és un indici important de l'interès en aquest país per la cultura d'aquest mateix.

El contingut dels programes d'aquests canals es limiten a acontentar als homes amb cossos de noies que o el seu CI deixa molt que desitjar o s'ho fan per treballar-hi. I a complaure a les dones amb "cotilleos" diversos.



Però només cal adonar-se de qui està al darrere d'aquesta enganyifa. El gran Bersulco no en te prou amb haver fet el que ha volgut amb "la bota", no, també vol conquerir Espanya amb el seu "full de ruta".

Aixi que os animo a no consumir aquest tipus de televisió, l'únic que ens produeix és fer-nos més petits. Crear uns joves sense valors i amb preocupacions tant superficials i bàsiques que després fa que ens preguntem per què quan tenim la opció d'escollir ens equivoquem un cop i un altre.

Fins un altre.


2 comentaris:

  1. Quanta raó Albert! Cada cop que miro la tele penso, qui hi ha darrera tot això?? A una asignatura ens van fer agafar diversos diaris i comparar com parlava cadascú sobre la mateixa notícia i bueno..quin festival de subjectivitat!
    Bueno, només haurem de mirar els diaris avui sobre el partit d'ahir...marca vs. sport!! intereconomia powerr!! xd

    ResponElimina
  2. Jajajajaja weno alguns intentem que no sigui aixi;)

    ResponElimina